om naturaj


sTUDIO NATURAJ

I anslutning till restaurangen kan ni boka Studio Naturaj där vi har teambuilding-aktiviteter, kurser och mycket mer.


restaurang NATURAJ

Naturaj är en liten restaurang med cirka 40 sittplatser där vi har valt att integrera köket ute i matsalen. Restaurangen har en öppen planlösning och där större delen av gästerna sitter runt köksbaren. Restaurangen ligger i centrala Sundsvall.


GT-BAr

Vi har även en GT-bar där du som besöker oss kan ta en gin och tonic innan eller efter maten. Även den som inte har bokat bord är välkommen in till oss och känna av stämningen.

JohaN BACKÉUS


Född i Sundsvall och uppvuxen i Norrlindsjö. Har jobbat på restauranger som Gondolen, Restaurang Bar, LUX och matstudion Aveqia i Stockholm.

Johan deltog ett flertal gånger i tävlingen Årets kock (svenska mästerskapet i matlagning) och år 2017 tog han hem guldet som gav han utmärkelsen som Årets kock 2017.

Birgit Malmcrona


Född i Madrid Spanien. Har jobbat i restauranger som Gondolen, Shibumi och Ichi i Stockholm. Hon började jobba i Gondolen när hon flyttade till Stockholm, där fick hon lära sig grunderna för den svenska husmanskosten.

Där efter valde hon att jobba på restauranger som fokuserade mer i den japanska smaken och gillar därför att använda dessa råvaror och tekniker i sin matlagning.